Feesten & Partijen

Eigen feest organiseren

Wat is er mogelijk?

kinderfeestje thema’s activiteiten barbeque
salsa oudheidkamer buffetten pubquiz
bierbrouwerij darten wijnproeverij potspel
Nicolaaskerk mountainbiken hardstyle puzzeltocht

’t Praothuus evenementen

Themafeesten
In ’t Praothuus kun je met je vriendengroep in laten schrijven voor de cafecompetitie `Roof on Fire` om een leuk themafeest te organiseren. Dit kan ook voor onze barcompetitie , wie de meeste omzet draait wint. Neem gerust contact op met info@praothuus.nl of kom gezellig langs.

Roof on Fire
Roof on Fire wil niet zeggen dat de kroeg in brand staat, maar wel dat het dak eraf gaat, spreekwoordelijk gezegd.

Neon Village
Vriendengroep ’t Zootje heeft de aftrap gegeven voor de nieuwe Roof on Fire competitie.
Zaterdag 11 mei werd de achterzaal omgetoverd tot een sfeervolle ulrtaviolette bar met lichtgevende gasten. Een avond, om niet snel te vergeten. Vriendegroep ’t Zootje wordt bedankt door ’t Praothuus voor de inzet. Foto’s van dit themafeest zijn hier te bekijken.

Pubquiz
Maandelijks wordt er een pubquiz gespeeld in ’t Praothuus. De quiz wordt gespeeld met computer en beeldschem van de firma Quizbiz Media. De vragen zijn multipelchoice en de onderwerpen algemeen, sport en muziek. De teams bestaan uit 4 spelers en er kunnen maximaal 10 teams deelnemen. de inleg is € 10.- per team.

Biertapwedstrijden
Elk jaar wordt er bij ’t Praothuus biertapwedstrijden georganiseerd. Als groep van vier personen kun je hieraan meedoen. Je team bestaat uit één tapper en drie drinkers. Het doel is om zo snel mogelijk verschillende activiteiten te verrichten, waaronder het drinken van pullen bier en het opblazen van een ballon.

Niewjaarsparty
Elk jaar is er vanaf 00.01 uur in 3 cafe’s in Wijhe een nieuwjaarsfeest. Met een kaartje van €7,50 krijg je toegang tot de Slinger, ’t Praothuus en de Oranjerie. De kaartjes zijn geruime tijd van te voren verkrijgbaar bij deze horecagelegenheden.